Service

Consignatie

Speelt u met de gedachte om uw klassieker of sportauto te verkopen, maar u heeft geen zin in telefoontjes, vreemde mensen aan de deur en alle rompslomp er om heen? Dan kunnen wij dit hele verkooptraject voor u oppakken en zorgen voor de verkoop van uw auto.

Het verkopen van een auto brengt soms veel handelingen met zich mee en is lang niet altijd even leuk en gemakkelijk, daarom nemen wij u graag deze zorgen uithanden.

Door de jarenlange ervaring in de Automotive branche, een groot internationaal netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil op particuliere auto’s, is Auto Sandvoort de juiste partner om uw auto te verkopen.

Nog een voordeel om uw auto in consignatie te verkopen zijn dat veel potentiële kopers een auto liever niet bij een particulier willen kopen vanwege risico’s die daar aan verbonden zijn.

Hoe werken wij

Als u uw auto bij Auto Sandvoort in consignatie onderbrengt, krijgt uw klassieker of sportauto uiteraard een plaats in onze showroom. In samenspraak met u, zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van ervaringen, taxaties en een verkennend marktonderzoek.

Voordat uw auto wordt aangeboden wordt deze, indien nodig, grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Benodigde reparaties kunnen eventueel, in overleg, worden uitgevoerd. Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in advertentiecampagnes op diverse (inter)nationale websites.

Aankoop bemiddeling

Naast de verkoop van uw oldtimer, klassieker of sportauto kunnen wij ook een adviserende rol spelen in de aankoop of zoektocht van uw droomauto.

Als ervaren Classic Car broker en dankzij ons wereldwijd netwerk van leveranciers, verzamelaars en rijders kunnen op een snelle en efficiënte manier uw ideale auto vinden.

Enjoy The Best Experience with Us

Procuring education on consulted assurance in do. Is sympathize he expression mr no travelling. Preference he he at travelling in resolution. So striking at of to welcomed resolved. Northward by described up household therefore attention. Excellence decisively nay man yet impression for contrasted remarkably.

© 2022-2024 Auto Sandvoort B.V. | Alle rechten voorbehouden | Creatie: WB Media